Maksutavat ja Tärkeää tietää

Huom! Olemme kesäaikaan ja talvellakin eri messuilla/tapahtumissa tai kiviä hakemassa ulkomailla niin silloin tilauksissa voi olla viivettä,jos tilauksella on kiire niin kannattaa laittaa tilaukseen maininta ”kiire”

Paytrail

Voit maksaa tilauksesi luotettavan Paytrail -maksupalvelun kautta. Paytrailin tarjoamat maksutavat ovat:

Verkkomaksupainikkeet

  • kaikki yleisimmät pankit

Yleisimmät korttimaksutavat

  • Visa
  • Visa Electron
  • Mastercard
  • Eurocard
  • American Express

Mobilepay

  • mobiilimaksaminen

Collector Bank (www.collector.fi)

  • Lasku (maksuaikaa 45 päivää)
  • Osamaksu

Maksupalvelutarjoaja

Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa. Reklamaatiotapauksissa pyydämme ottamaan ensisijaisesti yhteyttä tuotteen toimittajaan.

Paytrail Oyj, y-tunnus: 2122839-7
Innova 2
Lutakonaukio 7
40100 Jyväskylä
Puhelin: 020 718 1830
www.paytrail.com

-postikulut

Postikulut ovat 5,90e riippumatta tuotteen koosta/painosta,tulevat kirjeenä tai pakettina tilanteen mukaan. Tilaukset pyritään lähettämään muutaman päivän sisällä maksusta.

Tuotteilla 2vko palautusaika ja ostaja vastaa palautus kustannuksista!

tuotetta tilatessa jos haluat juuri tietynlaisen kiven/väriltään niin laita ihmeessä lisätietoihin maininta niin pyrin löytämään juuri oikean värisävyn/mallisen!

Luonnonkivituotteiden halkeamat

Luonnonkivissä esiintyy halkeamia ja ne syntyvät kiveen luonnollisista syistä, muun muassa eroosio- ja painevaikutuksesta. Emme voi vaikuttaa halkeamien määrään tai kokoon. Voit käyttää tuotetta täysin normaalisti, sillä tuote ei ole viallinen.

jos tarvitsemaasi kiveä/tuotetta ei löydy verkkokaupasta tai se on loppu niin laita sähköposti kyselyä koska aika varmasti tuotetta löytyy suuresta varastostamme!

myös jos olet myymässä kiviä/koneita myös isompia eriä niin ota yhteyttä sekä vaihtokauppakin jossain tapauksissa kiinnostaa

Salasanan saa määriteltyä ensimmäisen tilauksen yhteydessä niin ei tarvitse joka kerta täyttää osoite ym tietoja.